1a divisió

Brahim: “Només hi havia tres opcions: Madrid, Madrid o Madrid”

El Real Madrid ha provat avui una cortina de fum amb la presentació al migdia de Brahim Díaz. El nou fitxatge blanc, que costa 17 milions malgrat quedar lliure al juny, s’ha mostrat feliç de deixar el Manchester City i incorporar-se al gegant madrileny. “És el dia més important de la meva vida, arribo al club amb què somio des que era un nen i no hi ha millor regal de Reis. Quan vaig decidir deixar el City només vaig contemplar tres opcions: la primera era el Madrid, la segona jugar al Madrid i la tercera, el Madrid, no volia anar enlloc més.”

El mitja punta malagueny, de 19 anys, ha signat contracte fins al 2025, i s’ha mostrat disposat a debutar demà passat a la copa contra el Leganés. Sobre la crisi del Madrid, ha recordat el passat recent. “La situació del Madrid és que ha guanyat quatre de les últimes cinc Champions i no es pot dubtar dels jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)