Internacional

L’avi Miura no se’n cansa

Internacional. La llegenda del futbol japonès, de 52 anys, aparca la retirada i allarga una temporada més el contracte amb el Yokohama

El primer gran nom del futbol japonès va ser Kazuyoshi Miura. Amb quinze anys se’n va anar al Brasil, va inspirar la sèrie d’animació Campions i va ser el gran referent del naixement de la J-League, de la qual va ser el primer MVP davant de llegendes del futbol mundial com Lineker o Zico. De tot plegat han passat diverses dècades, però el davanter no es cansa de jugar a futbol. El punta té 52 anys i acaba de renovar una temporada més amb el Yokohama, la 34a com a professional, i després de participar en nou partits en l’anterior. “Soc feliç i seguiré aportant el màxim, sense importar el moment, sempre creixent”, va afirmar. King Kazu, que va jugar a Itàlia i Croàcia, va marcar 55 gols en 88 partits amb la selecció, si bé sempre li quedarà l’espina de no haver disputat un mundial. Coses del seu ego d’estrella i l’anarquia del seu joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)