Internacional

Cesc debuta amb un empat

Ligue 1. El Mònaco falla ocasions molt clares en la visita a l’Olympique de Marsella i malbarata l’oportunitat d’acostar-se a la permanència

Arribar i moldre. La situació del Mònaco és tan desesperant que Thierry Henry va fer debutar ahir els tres darrers fitxatges, entre els quals Cesc Fábregas. El migcampista d’Arenys va disputar els 90 minuts en l’empat al camp del Marsella, que dissenyat per Andoni Zubizarreta és lluny del rendiment esperat.

El Marsella va sortir amb les idees més clares i va dominar els primers minuts, amb el premi del gol de Maxime López ajudat pel porter Benaglio. El Mònaco va anar millorant i Cesc va poder entrar en joc. L’empat va arribar en el minut 38, quan Tielemans va aprofitar una pilota solta dins l’àrea. El migcampista va tenir el segon quan es va plantar sol davant Mandanda en el temps afegit, però va xutar fora, tal com havia fet abans Golovin en una passada de la mort, perdonant la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)