1a divisió

L’Atlético s’oblida de la copa golejant el cuer

1a divisió. Enmig de la boira d’Osca, Lucas Hernández, Arias i Koke signen els gols de l’equip de Simeone, que queda a dos punts del Barça

OSCA 0 AT. MADRID 3

OSCA:Santamaría, Miramón, Insua, Etxeita, Pulido; Rivera (Ávila, 54’), Musto (Herrera, 69’), Moi Gómez; Cucho Hernández (Gallar, 60’), Enric Gallego i Ferreiro.AT. MADRID:Oblak, Arias, Jiménez, Godín, Lucas Hernández (Montero, 86’); Rodri, Thomas; Koke (Mollejo, 73’), Correa, Lemar (Joaquín, 90’); Griezmann.GOLS:0-1 (31’) Lucas Hernández. 0-2 (52’) Arias. 0-3 (71’) Koke.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (balear).T.G.:Etxeita, Correa, Jiménez i Enric Gallego.PÚBLIC:7.106 espectadors a El Alcoraz.

El Barça començarà el partit d’aquest vespre a dos punts de l’Atlético de Madrid, que ahir es va refer de l’eliminació en la copa contra el Girona imposant-se al camp del cuer, l’Osca, per un clar 0-3. L’equip aragonès va disposar de dues clares oportunitats en els primers minuts, en les botes de Pulido i Cucho Hernández, abans que Lemar perdonés, sol davant Santamaría. El partit va ser d’anada i tornada, especialment durant la primera part. A la mitja hora, quan l’Atlético no estava gaire còmode, una acció iniciada per Lemar, continuada per Koke i culminada per Lucas Hernández va suposar el 0-1. La boira s’espessia amb el pas dels minuts i l’Osca, encara que fos per orgull, no s’arronsava. Especialment destacada va ser l’actuació del debutant Enric Gallego, un corcó per a la defensa colchonera. Però per guanyar cal encert i ahir només hi va haver un equip encertat. Arias va fer el segon gol dels madrilenys, als sis minuts de la represa, després d’irrompre des de la segona línia, i Koke va sentenciar, a vint minuts del final, en recollir el refús del pal després d’un xut de Griezmann.