Internacional

Greu lesió de Bellerín

Premier. L’Arsenal confirma que el català té un trencament al lligament encreuat anterior del genoll esquerre i diu adeu a la temporada

L’Arsenal va confirmar ahir a la tarda que Héctor Bellerín té un trencament al lligament encreuat anterior esquerre que l’obligarà a passar pel quiròfan i a perdre’s el que queda de temporada. Segons la BBC, el lateral català haurà d’estar entre sis i nou mesos apartat dels terrenys de joc a conseqüència d’aquesta lesió, que es va fer en el partit contra el Chelsea a l’Emirates Stadium.

“Han estat dies durs però estic preparat per assumir aquest repte. No hi ha obstacles quan un té la capacitat de refer-se. Gràcies a tots pels vostres missatges de suport”, va escriure a les xarxes socials Bellerín, que no ha pogut tenir regularitat aquesta temporada a causa dels problemes físics i que tot just sortia d’una lesió que l’havia obligat a perdre’s sis partits oficials amb la samarreta de l’Arsenal. Ara, s’acomiada fins al curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)