1a divisió

Llums i ombres al Pizjuán

1a divisió. El Sevilla goleja sense pietat el Llevant amb una notable segona meitat en un duel en què Sergi Gómez i Aleix Vidal acaben lesionats

SEVILLA 5 LLEVANT 0

SEVILLA:Vaclík, Wober, Carriço, Sergi Gómez (Mercado, 12’), Promes, Aleix Vidal (Sarabia, 53’), Banega (Amadou, 73’), Franco Vázquez, Roque Mesa, André Silva i Ben Yedder.LLEVANT:Oier Olazábal, Rober Pier, Manzanara, Cabaco, Morales, Bardhi (Doukouré, 76’), Campaña, Rochina (Jason, 72’), Coke, Mayoral i Boateng (Roger Martí, 76’).GOLS:1.0 (48’) Ben Yedder. 2-0 (60’) André Silva. 3-0 (70’) Franco Vázquez. 4-0 (80’) Sarabia (p.). 5-0 (90’) Promes.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa). Grogues a Banega, Mercado i Rober Pier.

El Sevilla va tallar d’arrel la mala ratxa que acumulava a la lliga –quatre jornades sense vèncer– amb un contundent i balsàmic triomf contra el Llevant. El conjunt de Machín, que gairebé no es va reservar res a causa de la plaga de lesions que arrossega i a la qual ahir van afegir-se Sergi Gómez i Aleix Vidal, en va fer prou amb una segona meitat per emmarcar.

Sòlid i amb les idees clares a l’hora de dificultar el joc dels locals, el Llevant va desplomar-se amb l’1-0 de Ben Yedder poc després de la represa. A partir d’aquí, el duel va ser un autèntic monòleg d’un Sevilla desbocat i tremendament vertical. André Silva, resolent davant del porter una centrada de Promes des de la dreta, i Franco Vázquez, aprofitant una passada enrere de Sarabia des de l’altra banda, van acabar sentenciant el duel. Amb tot definit, Sarabia situaria el 4-0 de penal i Promes s’estrenaria com a golejador recollint una pena màxima fallada per ell mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)