1a divisió

El guió es compleix

1a divisió. Exercici d’autoritat i contundència d’un Atlético que no té problemes per desactivar un Getafe que no va comparèixer al Wanda

ATLÉTICO 2 GETAFE 0

ATLÉTICO:Oblak, Lucas Hernández, Godín (Juanfran, 46’), Giménez, Arias, Rodri, Thomas, Lemar, Saúl, Kalinic (Mollejo, 62’) i Griezmann.GETAFE:Soria, Cabrera, Bruno González, Djené, Denis Suárez, Arambarri, Maksimovic (Cristóforo, 66’), Antunes (Samu Saiz, 57’), Portillo, Jorge Molina (Mata, 46’) i Ángel.GOLS:1-0 (27’) Griezmann. 2-0 (37’) Saúl.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Grogues a Ángel, Arias, Cristóforo, Rodri i Samu Saiz. Expulsats Djené (88’) i Cabrera (91’), per doble amonestació.

Jornada rere jornada, l’Atlético no defalleix i manté la persecució del Barça. Completant un exercici d’autoritat sense prémer excessivament l’accelerador, el conjunt de Simeone va enllaçar un nou triomf en la lliga a costa d’un Getafe que va mostrar un nivell molt per sota de l’habitual. Tot i les bones prestacions amb què els homes de Bordalás arribaven al Wanda –sisè classificat, el segon equip menys golejat del campionat i sense haver perdut a domicili des de la primera jornada–, el Getafe va viure un nou capítol en la maledicció que manté en els derbis contra l’Atlético.

I és que des de l’arribada de Simeone, l’entitat del sud de Madrid ha estat incapaç de vèncer-lo en 15 partits –2 empats i 13 derrotes– i ni tan sols de marcar-li, amb un balanç de 0 gols a favor i 30 en contra. Un guió que ahir es va tornar a repetir. Superats uns minuts inicials de tempteig entre dos equips amb el mateix llibre d’estil, l’encert de l’Atlético en els metres finals va acabar desequilibrant la balança en el tram final del primer temps. Primer, en una nova urpada de Griezmann –vuit gols en els últims vuit compromisos–, recollint una passada vertical de Thomas i superant Soria amb un xut ajustat des de la frontal; i poc després Saúl, recollint una pilota que havia quedat morta a l’interior de l’àrea.

Sense reacció

Amb el Getafe desactivat i incapaç de profunditzar i crear perill a l’àrea d’Oblak tot i mostrar més intensitat, la segona meitat es va convertir en un maldecap per als de Bordalás –dimarts afronten la tornada dels quarts de copa– contra un rival al qual ni les lesions l’aturen en l’objectiu d’assaltar el lideratge de la lliga.

LES FRASES

20 equips
sense propera
No hi ha excusa de la derrota. No hem estat nosaltres, l’equip no s’ha trobat i no hem estat còmodes
José Bordalàs
entrenador del getafe
Hem augmentat el ritme i ens ha sortit un partit complet i amb una idea clara
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)