1a divisió

El València, nou rival de l’Espanyol per recuperar Joan Jordán

Primera divisió. El club valencianista té el migcampista de Regencós en la llista d’objectius per a la pròxima temporada

L’Espanyol vol recuperar Joan Jordán la pròxima temporada, però no ho tindrà gens fàcil. El València s’ha sumat al Sevilla i a diversos clubs estrangers interessats en fer-se amb els serveis del migcampista de Regencòs, de 25 anys.

Joan Jordán és un dels pilars de l’Eibar i acaba contracte el 2020, així que el pròxim estiu l’Eibar haurà de fer negoci pel risc de perdre’l un any més tard sense veure un euro. El migcampista empordanès té una clàusula de 10 milions i l’Espanyol cobraria un 20% del traspàs si va a un altre club. El nombre de pretendents no para de créixer. Si fins ara havia transcendit l’interès de diversos equips de la Premier i del Sevilla, avui Superdeporte informa que el València ha enviat un membre de la secretaria tècnica a espiar-lo en els últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)