Internacional

El City puja al primer lloc

Premier League. L’equip de Pep Guardiola sua per imposar-se amb un gol de Laporte a pilota aturada al camp de l’Everton en duel avançat

El Manchester City és el nou líder de la Premier després d’imposar-se 0-2 a l’Everton. Els homes de Pep Guardiola atrapen el Liverpool després de suar de valent per desfer-se dels toffes, amb molts problemes per imposar el seu estil de joc. Les ocasions de gol van ser cares de veure fins que en el minut 45 David Silva va treure una falta i Laporte es va elevar més que ningú per moure el marcador per primer cop. Els skyblue van poder decantar del tot la balança en la segona meitat amb una tisora d’Agüero després d’una errada del porter internacional Pickford i en una rematada de Sterling, però també van viure moments d’angoixa quan els locals, amb els ex-Barça Digné i André Gomes en l’onze titular, van incrementar la pressió per buscar l’empat, malgrat no generar ocasions clares. En el 97’ Gabriel Jesus va rematar-ho a la contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)