1a divisió

El Celta esclata contra González Fuertes

1a divisió. El club gallec emet un dur comunicat contra l’arbitratge del col·legiat asturià a Getafe en un final de la primera meitat de bojos: penal en contra dubtós, expulsió de Maxi per dues grogues seguides i gol anul·lat a Hugo Mallo

Els dubtes tornen a sobrevolar a Vigo. Ni el balsàmic triomf contra el Sevilla en la darrera jornada ni l’esperat retorn de Iago Aspas van evitar que el Celta encaixés una nova derrota al Coliseum. Un duel, però, marcat per les decisions arbitrals de González Fuertes. A deu minuts del descans i amb 0-1 en el marcador, el col·legiat asturià va decretar un dubtós penal d’Hugo Mallo sobre Cabrera que va despertar l’enuig dels jugadors de l’equip gallec, en especial de Maxi Gómez, que va veure en menys de cinc segons dues targetes grogues per protestar. I a punt d’arribar al final del primer temps, el VAR va fer acte de presència per ratificar un gol anul·lat d’Hugo Mallo. Al decretar el descans, els futbolistes del Celta van dirigir-se al mig del camp per mostrar el seu malestar amb l’àrbitre. “Mare meva! Si això li fan a un altre equip… És una vergonya que una lliga així tingui aquests arbitratges. Després parlen de ‘respect’”, va declarar just al final del partit.

Un discurs compartit pel club, que poc després del duel disputat al Coliseum va emetre un dur comunicat en què va denunciar l’actuació de González Fuertes. “La millor lliga del món no es pot permetre arbitratges com el que ha sofert avui el Celta a Getafe, que no assoleix els mínims exigibles en una competició menor i molt menys en una lliga del prestigi de l’espanyola. El nivell de l’actuació arbitral ha sigut absolutament impropi de la lliga, el que hauria de portar a una reflexió sobre la importancia que tots els elements en joc en una competició com aquesta se situïn en uns estàndards mínims. En definitiva, és lamentable que en la millor lliga del món, un àrbitre ofereixi l’ínfim nivell que ha mostrat el que ha dirigit el Getafe-Celta. El Celta demana, simplement, respecte. El mateix respecte que aquest club sempre ha mostrat per la lliga i per l’estament arbitral, però el que ha succeït avui no és comprensible ni acceptable, no es pot permetre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)