1a divisió

El Madrid assalta el Wanda (1-3)

1a divisió. El conjunt de Solari, en un derbi marcat pel protagonisme del VAR, treu profit de les errades de l’Atlético i li arrabassa la segona plaça

El Real Madrid oposita com a principal perseguidor del Barça. El conjunt de Solari, donant continuïtat a la bona línia mostrada en les darreres jornades de lliga, va treure profit de les errades del rival per sumar un triomf incontestable -el cinquè de forma consecutiva- que li permet recuperar la segona plaça quinze jornades després en detriment d’un Atlético que sembla haver perdut la solidesa habitual.

La primera meitat va dibuixar un derbi intens i disputat, amb una alta pressió dels locals que va dificultar la sortida de pilota del Madrid. Sense que cap equip fos capaç de portar la iniciativa del joc, dues errades puntuals de l’Atlético les va aprofitar l’equip blanc, més ordenat i més contundent en els metres finals. Servei de cantonada i Casemiro, completament sol al segon pal, va recollir una pilota perllongada de Ramos per signar el 0-1 de tissora. Poc després, Griezmann igualaria el duel superant Courtois en el mà a mà en una acció polèmica iniciada per una possible falta de Correa sobre Vinicius.

Vertical i descarat com sempre, el propi Vinicius també seria protagonista en la jugada de l’1-2 poc abans del descans, provocant un discutible penal comès per Giménez i revisat pel VAR -no queda clar si va ser dins o fora de l’àrea- que Ramos es va encarregar de transformar. El pas pels vestidors va deixar entreveure un Atlético més sencer i un Madrid que semblava esfumar les bones sensacions del primer temps.

Un cop més, però, el VAR tornaria a cobrar protagonisme, novament contrari als interessos dels de Simeone, primer anul·lant un vistós gol de Morata de vaselina davant la sortida de Courtois i uns minuts més tard no assenyalant una pena màxima que va reclamar Morata. En l’intercanvi de cops, el Madrid va sentenciar el derbi en una ràpida transició conduïda per Modric i finalitzada pel recent entrat Bale, el qual va celebrar el gol amb una ‘botifarra’ a la línia de banda. Triomf de prestigi d’un Madrid que ja és segon, ara a cinc punts del lideratge a l’espera del que faci el Barça a San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)