Internacional

Exhibició de poder del City

Premier. El conjunt de Guardiola infligeix un sever correctiu (6-0) a un Chelsea completament desarborat i recupera el lideratge del campionat

Avís per a navegants del City de Guardiola a la Premier. Completant una exhibició col·lectiva notòria i fent gal·la d’una contundència ofensiva a l’abast de pocs, els citizen van enviar un missatge molt clar a tots aquells rivals que volen discutir-li el tro de campió aquest curs, infligint una golejada sense pal·liatius contra un Chelsea desarborat.

Intensos i tremendament verticals, el City va realitzar una primera meitat per emmarcar, en un duel que es va resoldre abans de la mitja hora de partit. Concretament, van ser quatre gols en 21 minuts. Sterling, Agüero, per partida doble, i Gündogan, van posar en evidència una defensa molt tova i que no ha deixat de ser qüestionada al llarg de la temporada. Jugant a un ritme molt superior respecte del seu rival, l’equip de Manchester va portar de corcoll un Chelsea incapaç de discutir-li la pilota al City i que amb prou feines va inquietar la porteria d’Ederson.

Sense aixecar en excés el peu de l’accelerador en la segona meitat, el City va completar la golejada amb el hat-trick d’Agüero des dels onze metres, i el doblet de Sterling. Cop damunt de la taula del City davant un Chelsea en plena caiguda lliure i amb Sarri la figura del qual cada cop està més en entredit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)