1a divisió

La pitjor sèrie, en el pitjor moment possible

3a divisió. El Figueres s’acosta a les posicions de descens immers en la ratxa més llarga sense vèncer en la categoria des de la refundació

El Figueres passa un dels moments més delicats esportivament des que va aterrar a tercera divisió després de refundar-se l’estiu del 2008 i escalar categories any rere any des de tercera regional fins a la categoria actual. El club, que viu amb alegria l’any del centenari, veu com el primer equip es troba en la ratxa més llarga de partits sense guanyar. El conjunt dirigit per Joan Esteva encadena vuit jornades sense sumar els tres punts, una sèrie nefasta amb cinc empats i tres derrotes –cinc punts de 24 de possibles.

Instal·lats fa dos mesos en una posició còmoda en la taula, els figuerencs han anat perdent places i avantatge respecte al descens fins a situar-se en la quinzena posició actual, a només sis punts del Castelldefels, el primer equip que baixaria a primera catalana. Evidentment, ni l’equip ni la directiva consideren la possibilitat de baixar, però sí que s’espera una reacció imminent per evitar patiments.

Com tots els equips, la Unió ha tingut anteriorment diverses ratxes de partits consecutius sense guanyar. Abans de la derrota en l’última jornada a Vilatenim contra el Sant Cristòfor (0-1), els de l’Alt Empordà ja havien passat per dues sèries de set enfrontaments sense guanyar en el mateix curs 2013/14 o de sis la primera campanya a tercera després de la refundació, la 2012/13, i la 2016/17.

En tots els casos la Unió va redreçar el rumb, i és que, enguany, continua tenint arguments per tornar al camí de la victòria i allunyar-se del perill.

LA CONSEQÜÈNCIA

La Unió ha anat perdent places i ja és quinzena, a només sis punts del descens directe
CURS 2012/13
6 jornades 4e/2d
CURS 2013/14
7 jornades x2 5e/2d i 3e/4d
CURS 2014/15
5 jornades 3e/2d
CURS 2015/16
4 jornades 4 derrotes
CURS 2016/17
6 jornades 4e/2d
CURS 2017/18
5 jornades 2e/3d
CURS 2018/19
8 jornades 5e/3d (oberta)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)