Champions

El PSG ho deixa gairebé enllestit (0-2)

Champions League. Els francesos van ser infinitament superiors al Manchester United, mentre que la Roma va vèncer per la mínima contra el Porto (2-1) gràcies a dos gols del jove Zaniolo

No arribava en el seu millor moment de forma, sobretot per les nombroses baixes, però el París SG ha donat un cop sobre la taula en vèncer per 0-2 el Manchester United, que ha rebut un autèntic bany de realitat en l’anada dels vuitens de final de la Champions League.

I és que els mancunians afrontaven el partit carregats de moral després de la bona ratxa de resultats des de l’arribada d’Ole Gunnar Solskjaer a la banqueta. Però després d’una primera meitat en què els parisencs han tingut el control del partit i el Manchester ha vist com es quedava sense dos jugadors –Lingard i Martial– per lesió, en la represa el PSG ha trencat l’eliminatòria amb els gols de Kimpembe i Mbappé. I encara sort per l’United, que ha trobat en de Gea el seu salvador: tot i que en el primer gol hi hauria pogut fer alguna cosa més, el sentinella madrileny ha resultat decisiu en dues ocasions de Mbappé i Juan Bernat.

Liderats pel jove Zaniolo

Si a Old Trafford ha marcat Kylian Mbappé, de 20 anys, a l’Olímpic de Roma qui ho ha fet, i per partida doble, ha estat Nicolò Zaniolo, de només 19 anys. El jove migcampista romanista s’ha presentat en societat a Europa amb un doblet, tots dos després d’una bona jugada de Dzeko, que haurien pogut deixar l’eliminatòria també gairebé sentenciada. Però poc després del 2-0, Adrián López ha donat vida al Porto, que buscarà acabar de donar-li la volta a l’eliminatòria en el partit de tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)