Champions

L’Atlético supera el Juventus a pilota aturada (2-0)

Lliga de campions. Els madrilenys es mostren superiors a la segona part, amb gol anul·lat pel vídeo, dianes dels centrals i clares ocasions

L’Atlético ha aprofitat dues accions a pilota aturada per superar 2-0 una Juventus que ha estat molt lluny del nivell esperat. Dos centrals, Giménez i Godín, han exercit d’executors en el tram final.

L’Atlético ha mirat de sortir amb ambició, amb transicions rapidíssimes en les botes de Griezmann, però sense encert en l’assistència final. El Juventus ha optat per un enfoc més conservador, si bé Cristiano Ronaldo de falta ha fet lluir Oblak només començar. La millor ocasió per als locals ha arribat al minut 28 quan la graderia ha celebrat la caiguda accidental de Diego Costa pensant que era penal, però al final l’àrbitre l’ha indicada a mig pam de la frontal. Griezmann ha intentat sorprendre Szczesny, que ha volat per enviar la pilota a córner.

La segona part ha tingut una arrencada vibrant amb Diego Costa plantant-se sol davant de Szczesny, però definint de pena amb un toc molt desviat i acte seguit vaselina de Griezmann que el porter desvia al travesser i Chiellini s’avança a Diego Costa en el rebot. El cansament per l’alt ritme de la primera part semblava passar factura quan en el 70 ’Filipe Luis ha centrat des de l’esquerra i Morata ha rematat de cap al fons de la xarxa. Després d ela incertesa del VAR per les protestes dels torinesos reclamant falta a Chiellini ha deixat pas a l’esbroncada del Wanda quan l’àrbitre l’ha anul·lat. La insistència dels homes de Simeone ha trobat premi en el 78’ en un córner quan un rebot ha deixat la pilota a les botes de Giménez, que ha fet l’1-0. I en el 83’ Godín ha acabat aprofitant entre rebots una falta llunyana. Abans del xiulet final, Cristiano Ronaldo ha servit una falta per al xut des de la frontal de Bernardeschi, fent lluir Oblak.