Champions

El City apel·la a l’èpica (2-3)

Champions League. El conjunt de Guardiola s’ha de sobreposar al VAR i a l’expulsió d’Otamendi per capgirar un perillós 2-1 en els minuts finals gràcies als gols de Sané i Sterling

No li faltava raó a Pep Guardiola quan en la prèvia del duel d’anada de l’eliminatòria contra el Schalke va alertar que el City no guanyaria per quatre o cinc gols. Finalment, la diferència en el marcador va ser d’un únic gol. Sobreposant-se als elements, els citizen van haver de recórrer a l’èpica per capgirar un resultat advers en un duel que va tenir de tot. Manant gairebé des de l’inici gràcies a una diana d’Agüero, el guió de partit va ser el previst, amb un City governant i sotmetent un rival amb molts problemes per sortir de l’àrea.

Tot es va torçar en el tram final del primer temps, moment en què el VAR va fer acte de presència assenyalant dues riguroses penes màximes que Bentaleb es va encarregar de transformar. El pas pels vestidors, però, no faria variar el rumb previst, amb el City posant setge a la porteria de Fährmann. Passaven els minuts i el conjunt de Guardiola encara rebria un nou cop amb l’expulsió d’Otamendi per doble amonestació.

Amb deu homes i el 2-1 que reflectia el marcador de Gelsenkirchen, tot semblava abocat a resoldre’s en la tornada, però una magnífica falta directa de Sané el dia del seu retorn i l’oportunisme de Sterling en el temps d’afegit va permetre al City remuntar i deixar l’eliminatòria molt de cara.