Internacional

El Vila-real es queda el creuament més dur

Europa League. El conjunt de La Plana Baixa haurà de mesurar forces amb el Zenit de Sant Petersburg mentre que el València i el Sevilla hauran de fer-ho amb el Krasnodar i l’Slavia de Praga respectivament

El Vila-real ha estat el conjunt de la lliga espanyola que ha quedat emparellat amb el rival més difícil en el sorteig de vuitens de final que s’ha celebrat a Nyon (Suïssa). El conjunt de la Plana Baixa, que va suar tinta per desfer-se de l’Sporting Clube de Portugal en l’eliminatòria de setzens de final, es veurà ara les cares amb el Zenit de Sant Petersburg, líder de la lliga russa i que s’ha reforçat en el mercat d’hivern amb fitxatges de renom com Iaroslav Rakitski, Wilmar Barrios o Serdar Azmoun, tots ells internacionals amb les seves eleccions. Més sort han tingut en els creuaments el València, que s’enfrontarà a un Krasnodar que malgrat ha demostrat ser un equip treballat i incomòde durant la competició, no té l’entitat del Zenit, i un Sevilla que calibrarà el seu potencial contra l’Slavia de Praga, líder de la lliga txeca però dels rivals més assequibles dels que quedava.

Chelsea - D. Kíev
E. Frankfurt - Inter de Milà
D. Zagreb - Benfica
Nàpols - RB Salzburg
València - Krasnodar
Sevilla - Slavia de Praga
Arsenal - Rennes
Zenit - Vila-real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)