1a divisió

El Real Madrid, obligat a guanyar abans dels clàssics

1a divisió. Els de Solari no es poden permetre una altra ensopegada en la visita d’aquest vespre al Llevant, un equip que jugarà sense pressió

El Real Madrid juga aquest vespre al camp del Llevant sense marge d’error i amb la vista posada en el primer de dos enfrontaments consecutius contra el Barça que haurà d’afrontar tot seguit, en els quals es decidirà el seu futur en la lliga i en la copa. Després de la derrota de fa una setmana contra el Girona, al Bernabéu, que va interrompre una ratxa de cinc triomfs consecutius, l’equip de Santiago Solari visita un rival teòricament inferior i està obligat a no desconnectar. L’entrenador argentí no podrà comptar amb el capità Sergio Ramos, sancionat, ni amb el lesionat Marcos Llorente. Per altra banda, el brasiler Casemiro, amb quatre targetes grogues i a una setmana del clàssic, podria perdre la titularitat a favor del jove Fede Valverde. El dubte més gran per a Solari es troba, però, en el trident ofensiu. Tot fa pensar que, després de descansar contra el Girona, tornarà Vinícius i que , tenint en compte que Benzema té el lloc assegurat, el més normal és que per la dreta actuï Lucas Vázquez. En tot cas, Gareth Bale i Marco Asensio podrien ser també els escollits. A qui no s’espera ni entre els convocats és Isco Alarcón, tot i que ja s’entrena amb els seus companys.

Una de les preocupacions de l’entrenador del Real Madrid són els dies de descans que tindrà el seu equip respecte del Barça abans del clàssic de la pròxima jornada. Així ho va expressar, si més no, en la roda de premsa prèvia d’ahir. “El calendari és curiós –va dir–. Ens resulta divertit però, com que nosaltres no triem això de jugar en diferents condicions, ens ho prendrem com un repte més gran”, va afegir.

El Llevant, per la seva banda, arriba al partit sense pressió i reforçat pel triomf a Vigo de la setmana passada, que l’allunya de la zona de descens. El seu tècnic, Paco López, no es refia, però, del gegant blanc. “Sempre respectarem un rival com el Real Madrid. Tenint en compte el poder, el talent i les capacitats que té. A més, crec que es troba en el seu millor moment”, va manifestar. “Guanyar-los és a l’abast de molt pocs. Tenim clar que mirarem de no perdre la nostra identitat”, va comentar. Després del bon rendiment contra el Celta, l’entrenador blaugrana mantindrà el mateix onze, amb l’excepció de Borja Mayoral que, per la seva condició de cedit pel Madrid, no pot jugar. En el seu lloc entrarà Roger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)