Champions

Un gest que pot sortir-li car

Champions League. La UEFA obre expedient al ‘Cholo’ Simeone per “conducta inapropiada” després que l’argentí es toqués els genitals en la celebració de l’1-0 contra la Juve. La hipotètica sanció podria anar des d’una advertència a un càstig d’un o dos partits de suspensió

El comitè de disciplina de la UEFA ha resolt iniciar un procediment contra Diego Pablo Simeone. El motiu no és altre que la seva celebració després de l’1-0 de Giménez contra la Juventus, moment en què Simeone va celebrar el gol tocant-se els genitals. L’organisme, un cop rebut l’informe del duel disputat al Wanda, veu indicis que el Cholo hauria pogut contravenir l’article 11 del reglament pel que fa a “conducta inapropiada”. En aquest sentit, la possible sanció que el comitè de disciplina podria dictaminar aniria des d’una advertència a una sanció d’entre un i dos partits.

Ara, l’Atlético disposa d’un termini per enviar les pertinents al·legacions i intentar així que el comitè no sancioni Simeone i d’aquesta manera pugui asseure’s a la banqueta del Juventus Stadium en el partit de tornada del proper 12 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)