1a divisió

Bale es queda sense càstig

1a divisió. Tot i la denúncia efectuada per LaLiga per la qual l’internacional gal·lès podria haver rebut una sanció d’entre un a dotze partits, el Comitè de Competició ha decidit arxivar-la entenent que ningú pot garantir que el seu gest anava dirigit als aficionats de l’Atlético

El Comitè de Competició de la FEF ha decidit arxivar la denuncia de LaLiga contra Gareth Bale per la ‘botifarra’ que va realitzar en el derbi madrileny disputat el passat 9 de febrer contra l’Atlético al Wanda Metropolitano. Una acció que no va ser revisada ni pel col·legiat del partit, Estrada Fernández, ni pel VAR, però sí posteriorment per LaLiga.

En la denuncia, l’organisme presidit per Javier Tebas denunciava al Comitè de Competició el que entenia que era un gest en què “s’acreditava fefaentment una actuació contrària al règim jurídic previst en el referit Codi Disciplinari de la RFEF”, motiu pel qual Bale podria haver-se exposat a una sanció d’un a tres partits “si no s’obté l’animositat del públic” o de quatre a dotze partits “si la provocació obté el propòsit de provocar l’animositat del públic”, detallava la denuncia. No obstant això, el Comitè de Competició ha decidit arxivar-la entenen que ningú pot garantir que el gest de l’internacional gal·lès anés dirigit als aficionats de l’Atlético.D’aquesta manera, Gareth Bale podrà estar a disposició de Solari de cara als dos clàssics d’aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)