1a divisió

No es jugaran més partits en dilluns

Primera divisió. Luis Rubiales ha anunciat un acord amb La Liga per eliminar els partits en el primer dia de la setmana i posa en suspens la disputa de jornades en divendres

No hi haurà més partits en dilluns. A partir de la temporada vinent, la lliga tatxa aquest dia del seu calendari, tal com acaba d’informar a través de Twitter el president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), Luis Rubiales, una vegada assolit un acord amb La Liga. “La temporada vinent hi haurà futbol els dissabtes i els diumenges. Veurem què succeeix amb els divendres, si arribem a un acord bo per a tots”, ha exposat Rubiales, apuntant a una decisió sana en favor dels espectadors. “Els aficionats són el més important del nostre futbol”.

La notícia difosa pel president de la FEF enllaça amb les declaracions d’ahir del president de la lliga, Javier Tebas, que ja havia avançat la possibilitat de que s’acabés amb la jornada de dilluns, avançant també que el partit passaria a disputar-se diumenge al migdia. “Ja vaig avançar que en el concurs nou que adjudicarem al juny, el partit en obert pot tenir una altra finestra, que seria diumenge a les dues”, va dir Tebas, reconeixent que la impossibilitat de que els equips que juguen competició europea a actuar els dilluns n’empenyia a altres a jugar massa sovint en aquesta franja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)