Internacional

El City sua per superar el Bournemouth (0-1)

Premier League. Mahrez situa els de Guardiola al primer lloc, el United remunta contra el Southampton i Lloris atura un penal al descompte del Tottenham-Arsenal

El City ha fet els deures avui i s’ha situat líder a l’espera del derbi de Liverpool de demà. El conjunt de Pep Guardiola no ho ha tingut fàcil al camp del Bournemouth, però s’ha endut els tres punts gràcies al gol de Mahrez, que en el minut 55 ha rebut la pilota a la dreta de l’àrea i ha rematat pel primer pal, que el porter Boruc no ha tapat com caldria.

El partit de la jornada, però, era un dels gran derbis de Londres. L’Arsenal semblava aprofundir en la crisi del Tottenham quan en el minut 16 Ramsey s’ha escapat sol i ha superat Lloris. Els gunners han dominat, però l’onze de Pochettino ha empatat amb un penal a Kane prou dubtós. Pitjor ho ha fet l’àrbitre en l’últim minut quan s’ha inventat un penal a Aubameyang, que ha vist com Lloris l’aturada. L’1-1 a Wembley ha permès que el United entri a la zona de Champions, a tan sols tres punts del Tottenham. I amb remuntada. Un gran xut de Valery ha avançat el Sputhampton al 26’, però el Manchester ha reaccionat a la segona part amb un golàs des de fora l’àrea d’Andreas Pereira i una bona acció personal de Lukaku. Ward-Prose ha fet el 2-2 amb una falta a l’escaire, però a dos minuts de la conclusió Lukaku s’ha erigit com a heroi amb un xut des de la frontal.

Altres resultats:

West Ham-Newcastle: 2-0.

Brighton-Huddersfield: 1-0.

Burnley-Crystal Palace: 1-3.

Wolverhampton-Cardiff: 2-0-

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)