Champions

“Ens està faltant continuïtat i gol”

Champions League. Exercici de sinceritat de Luka Modric a poques hores de rebre l’Ajax al Santiago Bernabéu

“Ens està faltant continuïtat en tot el que fem i també gol. Aquest és el nostre problema”. Clar, sense pèls a la llengua, Luka Modric ha analitzat la realitat del Real Madrid poques hores després d’enllaçar la segona derrota consecutiva contra el Barça al Santiago Bernabéu i a les portes de la visita de l’Ajax a Chamartín. “El més important és que el partit de demà arriba aviat i no hi ha temps per lamentar-se. Ens hem d’enfocar i intentar oblidar el que ha passat contra el Barça. Estem preparats, hem treballat bé el partit i hem de seguir amb el pensament de que el gol arribarà. Anímicament l’equip està bé”, ha reivindicat l’actual Pilota d’Or, confiat de que el mal moment que respira l’actual campió d’Europa és passatger: “Al Madrid sempre se’l dóna per mort i el Madrid sempre torna. Hem de confiar en nosaltres perquè aquest equip té futur”.

Sobre el retorn de la Champions al Bernabéu, el croat ha demanat prudència malgrat l’1-2 collit a Àmsterdam. “Ells no tenen res a perdre, l’Ajax és un equip jove i ambiciós i per això el partit és molt perillós. L’estil no canviarà molt, vindran al Bernabéu amb les mateixes idees i nosaltres hem d’estar tranquils, amb paciència i preparats per a un partit difícil”, ha afirmat el migcampista de Zadar, conscient de que l’equip està trobant a faltar Cristiano Ronaldo i pacient amb la figura de Gareth Bale: “Gareth ha donat molt a aquest club i a vegades oblidem les coses amb massa facilitat. El veig feliç i amb ganes d’ajudar més enllà de que no estigui en el seu millor nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)