Internacional

L’hora del canvi a Alemanya

Futbol internacional. El seleccionador de la ‘manshaaft’, Joachim Low, anuncia que no convocarà més Hummels, Müller i Boateng. “És el moment de fixar el rumb per al futur”, ha dit

S’albiren nous temps per a la selecció d’Alemanya. Thomas Müller, Mats Hummels i Jérome Boateng, tres pilars fonamentals en els últims anys al capdavant de la manshaaft i campions del món el 2014 al Brasil, posaran punt i final a les seves respectives etapes amb el combinat germànic.

Així es desprèn de les declaracions efectuades pel seleccionador Joachim Low, anunciant la decisió de prescindir d’ells a partir d’ara. “El 2019 és un nou inici per a la selecció alemanya. Per a mi era important explicar personalment la meva decisió als jugadors i a la direcció del Bayern”, ha explicat el preparador alemany, que considera que ha arribat el moment de donar l’oportunitat als joves valors.

“Ara és el moment de fixar el rumb per al futur. Volem donar a l’equip una nova imatge. Estic convençut que aquest és el pas correcte, els joves que vinguin tindran l’espai que necessiten per créixer. Ara els toca a ells assumir la responsabilitat”, ha expressar Low.

De l’Alemanya campiona el 2014, tan sols cinc futbolistes -Neuer, Ginter, Kroos, Khedira i Draxler- han format part en les darreres convocatòries de Low. La decisió del seleccionador ha estat rebuda de bon grat pel president de l’associació alemanya de futbol, Reinhard Grindel, el qual ha explicat que “Joachim vol segui canviant la forma de la selecció nacional. Fer canvis a l’inici de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2020 és el moment idoni”, ha declarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)