1a divisió

El United fa saltar la banca a París (1-3)

El Manchester United se sumat a l’Ajax com a protagonista de la gran sorpresa de la present edició de la Champions capgirant a París el 0-2 de l’anada. Dos regals, un al primer minut, han donat vida als anglesos i el VAR ha sentenciat als parisencs en el descompte amb un penal que no ha perdonat Rashford per fer l’1-3.

L’eliminatòria semblava morta, però quan s’havia disputat poc més d’un minut Kehrer ha comès una errada greu fent una passada enrere que ha estat un regal a Lukaku, que ha retallat el porter i ha fet el 0-1. El PSG ha tancat d’immediat el United a l’àrea i no ha calgut esperar gaire perquè Mbappé ha trencat el fora de joc i la passada de la mort l’ha aprofitat Juan Bernat. L’ex-València ha tingut el segon en el 19’, que ha evitat De Gea. En ple allau parisenc, Rashford s’ha tret de la butxaca una canonada llunyana, Buffon ha rebutjat de pena i Lukaku ha fet l’1-2. El gol ha fet trontollar la convicció del PSG, que ha fet un pas enrere.

A la segona part el PSG ha dominat amb la por al cos, mentre l’equip de circumstàncies del United tampoc trobava la manera de fer el gol que el classifiqués. Les onze baixes dels anglesos han fet que els canvis fossin dos nois de 19 anys que debutaven al primer equip. La manca de minuts de la majoria ha passat factura i els parisencs han trobat espais a la contra, però Mbappé ha relliscat quan encarava De Gea i Bernat ha enviat una pilota al pal. Tot estava per decidir i en el 90’ un xut de Dalot ha topat en el braç de Kimpembe i el VAR ha indicat a l’àrbitre que era penal. Rashford ha assumit la responsabilitat i l’ha enviada a l’escaire.