1a divisió

Florentino Pérez amenaça Sergio Ramos de fer-lo fora

Primera divisió. Enganxada entre els jugadors i el president del Madrid, que mira de convèncer Jose Mourinho per fer-se càrrec de l’equip d’immediat

Florentino Pérez va decidir esbroncar els jugadors després de l’eliminació europea i Sergio Ramos se’n va cansar. El president del Real Madrid va amenaçar el defensa de fer-lo fora i la resposta va ser contundent: “doncs em pagues i marxo. Jo ho he donat tot i m’he patit la cara per aquest escut, aquest club i fins i tot per tu.” Segons ha avançat Gol, l’escena va estar farcida de tensió. El màxim mandatari va criticar l’excés de dies de festa i l’actitud dels jugadors, titllant-ho de “vergonyós” i els futbolistes li van retreure la planificació esportiva, que s’ha demostrat, tal com es preveia a l’estiu, nefasta. Florentino Pérez prepara un cop d’efecte i segons el diari As vol que Jose Mourinho ja dirigeixi el pròxim partit. El portuguès i Ramos tenen una relació més que tensa. A Madrid hi ha malestar amb el central sevillà perquè va forçar la groga a l’anada a Amsterdam convençut que estaven classificats i l’eliminació va enxampar-lo rodant un documental en la seva llotja VIP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)