Internacional

La UEFA investiga el City pel joc net financer

Internacional. L’organisme internacional vol mirar si el club ha amagat injeccions de diners procedents dels propietaris des de Qatar

La UEFA ha anunciat aquesta tarda que obre una investigació per determinar si el Manchester City s’ha saltat les normes del joc net financer. La càmera d’investigació de l’organisme de control financer inicia un treball que durarà mesos després d’haver detectat “irregularitats”.

El City acumula investigacions. L’amenaça de ser expulsat de la Champions i quedar-se sense fitxar per irregularitats en els fixatges de jugadors joves com Jadon Sancho té des d’avui un nou front a través del joc net financer. Les últimes filtracions de football leaks han encès les alarmes a la UEFA, que vol determinar ara si els contractes publicitaris amb Qatar s’inflaven en funció de les necessitats de quadrar comptes o si hi es van produir injeccions de diners. El club anglès ha emès un comunicat en què afirma “celebrar” l’inici de la investigació com a “oportunitat d’acabar amb l’especulació derivada de la pirateria il·legal i la publicació fora de context de correus del club.” Des de Qatar el ministre d’esports Mohamed Khalfan Al Romaithi ha assegurat que “respectarem qualsevol decisió de la UEFA”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)