1a divisió

Solari: “En l’adversitat és on es veu qui dóna la cara”

Real Madrid. L’entrenador argentí mostra la seva versió més eixuta un dia abans del que pot ser el seu últim partit a la banqueta blanca

Jorge Solari morirà matant. Aquest migdia, amb un retard d’una hora i vint minuts pel qual no ha volgut donar explicacions, el tècnic argentí ha comparegut en roda de premsa amb un tarannà més realista i, alhora, eixut que de costum. “En l’adversitat és on es veu el caràcter. On es veu qui hi és i qui no, qui desapareix, qui dóna la cara...” ha dit en la seva primera resposta. Tot seguit, preguntat per si considera que algun dels seus jugadors que no hagi estat a l’altura de l’escut del Real Madrid, no ha dubtat a contestar que: “La majoria sí que ho ha estat. Els que no, els ho he dit personalment.” Solari, que preveu un partit “molt dur” a Valladolid, no ha volgut valorar la possibilitat que sigui destituït després del duel al Nuevo Zorrilla. Un fet que tothom dóna com a segur, passi el que passi.

“No és el moment més bonic, però tenim una obligació professional. Tenim dotze partits per davant i hem de quedar el més amunt possible. A més, matemàticament encara hi ha opcions. Tot i que hi ha una diferència molt gran”, ha manifestat l’encara entrenador madridista en una altra de les seves respostes. “Tots estem de pas, encara més en un lloc com aquest. El més important per a un entrenador és el següent partit. El compromís amb el club és màxim, és un honor servir aquest escut”, ha comentat també. Per altra banda, Solari ha reconegut per primera vegada les diferències que manté amb Isco: “Les qüestions disciplinàries les maneguem de forma interna. Pel que fa a l’àmbit esportiu, per jugar cal estar en bona forma física”, ha respost amb dues frases molt eloqüents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)