1a divisió

“Els esdeveniments estan sent desastrosos i, com a capità, sóc el més responsables”

1a divisió. Sergio Ramos ha utilitzat el Twitter per repassar l’actualitat blanca i fer autocrítica sobre el moment que els està tocant viure

9 piulades plenes d’autocrítica. En una jornada que pot ser decisiva per al futur de Santiago Hernán Solari, el capità del Real Madrid, Sergio Ramos, ha trencat el seu silenci per intentar aglutinar part de la responsabilitat del què s’està vivint a la casa blanca en les últimes hores. “La decisió sobre l’entrenador no ens correspon a nosaltres i en això no interferim mai. Tenim un enorme respecte per la seva feina i sempre donem suport al tècnic del Real Madrid”, ha explicat Ramos, conscient de què els mals resultats són responsabilitat de tot l’equip: “Els esdeveniments que estem vivint darrerament han estat desastrosos i no ens hem d’amagar. Els jugadors som els màxims responsables i jo, com a capità, el que més”.

Sobre una possible discussió amb Florentino Pérez, el central andalús ha preferit no donar detalls: “Les coses del vestidor es queden i es resolen allà”. Sobre una hipotètica discussió amb Marcelo, ho ha atribuït a la normalitat del dia a dia, “ell és com un germà per a mi”, i só ha reconegut que va ser una errada forçar la groga contra l’Ajax que li va impedir jugar el partit de tornada: “Una errada de dalt a baix, al 200%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)