Champions

Tot o res a l’Allianz Arena

Champions. Guiat per la inspiració de James i Lewandowski, un Bayern amb els ànims renovats rep el Liverpool disposat a fer bo el 0-0 d’Anfield per deixar fora el vigent subcampió

A Munic s’hi respira un optimisme moderat davant el duel decisiu contra el Liverpool d’aquesta nit. En contraposició al seu rival d’avui, el conjunt dirigit per Niko Kovac està vivint un dolç inici d’any, havent recuperat un protagonisme que semblava perdut a la Bundesliga, competició que gairebé mig any després torna a liderar a costa del Dortmund un cop disputada l’última jornada. “A casa hem de fer un partit perfecte per poder passar. Si pensem bé, com un equip gran, crec que podrem classificar-nos”, afirmava James Rodríguez, una de les dues armes, juntament amb Lewandowski, a les quals s’aferra el Bayern per noquejar el vigent subcampió d’Europa i accedir als quarts de final.

Situat d’interior i gaudint de molta llibertat darrere de Lewa, l’internacional colombià torna a mostrar la seva versió més desequilibrant, responent així a la confiança mostrada per Kovac, que l’ha fet jugar de titular en els darrers vuit compromisos.

Inclòs a l’onze ideal de l’última jornada, James ha fet gala d’una major implicació i especialment d’una polivalència que li ha permès exhibir la seva vessant més solidària en tasques defensives i, alhora, la seva determinació en els metres finals.

“El Liverpool és un equip ràpid i que es troba còmode amb espais, haurem de tenir molta concentració i no centrar-nos únicament en un sol jugador, ja que tots els que juguen allà són futbolistes de molta qualitat”, alertava James, que diumenge passat va signar el gol número 100 des que va aterrar a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)