Champions

Ronaldo canvia la història

Champions League. Un ‘hat-trick’ del portuguès dóna ales a la Juve i deixa l’Atlético fora de la lluita per la seva final somiada al Wanda Metropolitano

L’Atlético de Madrid havia dit la primera paraula al Wanda Metropolitano. I prou contundent. Però no la definitiva, propietat d’una Juve que ha recuperat tota la seva exuberància a Torí i ha estat capaç d’aixecar-li els dos gols de renda als madrilenys amb una actuació incontestable i amb un Cristiano Ronaldo que va exhibir tot el seu múscul ofensiu amb un hat-trick per donar la volta a l’eliminatòria.

L’Atlético, que sempre ha viscut lluny sempre de la porteria bianconera, ha estat víctima d’un rival amb una gran empenta, amb un gran Federico Bernardeschi i amb la fiabilitat del futbolista portuguès, que ha igualat l’eliminatòria amb dues rematades de cap, una en cada part, i ha acabat donant el toc de gràcia a un Atlético ferit convertint un clar penal d’Ángel Correa sobre Paulo Dybala, deixant l’Atlético de Madrid fora de la lluita per la seva final somiada al Wanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)