Champions

El Liverpool surt victoriós de Munic (1-3)

Lliga de campions. El subcampió es mostra superior al Bayern i serà als quarts amb un doblet de Mané i un cop de cap de Van Dijk

El Liverpool serà al bombo dels quarts de final després d’imposar-se avui a Munic per 1-3, deixant sense efecte el bon resultat del Bayern a Anfield (0-0).

El Liverpool ha tingut un inici accidentat amb la lesió del capità Jordan Henderson, però aviat ha trobat bones notícies en una passada llarga al minut 26 per a la cursa de Sadio Mané, que ha resolt amb sang freda la sortida de Neuer. Pocs segons abans havia avisat Firmino, però el subcampió ha tastat la pròpia medicina en el 37’ quan Gnabry ha estat més ràpid que Robertson i la rematada creuada ha trobat l’aparició de Matip quan Lewandowski ja era amb la canya a punt. 1-1 en pròpia porta.

El Bayern ha sortit a la segona part com si no estigués obligat a marcar per classificar-se. Neuer ha evitat d’entrada el segon del Liverpool, però no ha pogut fer res quan en el 69’ Van Dijk s’ha elevat més que ningú per fer l’1-2. Els moviments de Kovac tampoc han trobat la solució i els anglesos han sentenciat en el 83’ amb una centrada de Salah al cap de Mané.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)