Champions

El subcampió brilla a Munic

Lliga de campions. Un doblet de Mané palesa la superioritat del Liverpool en la visita a un Bayern sense recursos per aspirar a més

bayern 1 liverpool 3

BAYERN:Neuer; Rafinha, Hummels, Süle, Alaba; Javi Martínez (Goretzka, 73’), Thiago, James (Renato, 78’), Gnabry, Ribéry (Coman, 61’); i Lewandowski.LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Milner (Lallana, 86’), Wijnaldum, Henderson (Fabinho, 13’); Mané, Salah i Firmino (Origi, 82’).GOLS:0-1 (26’) Mané. 1-1 (39’) Matip, en pròpia porta. 1-2 (69’) Van Dijk. 1-3 (83’) Mané.ÀRBITRE:Daniele Orsato. Grogues a Thiago; Fabinho, Matip i Robertson.

El Liverpool va passar ahir a quarts amb un 1-3 a Munic. El subcampió es va mostrar molt superior al Bayern, que tornarà a qüestionar Niko Kovac.

El partit va començar a decantar-se en el minut 26 amb una passada llarga de Van Dijk a Sadio Mané, que va tenir prou sang freda per aguantar la sortida de Neuer i dos defenses i fer-los passar la pilota per sobre. El Liverpool, que només començar va perdre Jordan Henderson per lesió, ja havia avisat i va trobar el premi amb un recurs simple, però es va trobar que el Bayern li tornava en el 39’ amb la cursa de Gnabry i el gol en pròpia porta de Matip quan Lewandoski ja tenia la canya a punt.

El Bayern va ser encara més decebedor en la segona part, amb una única ocasió, i el Liverpool no va tenir pietat. Van Dijk va saltar més que ningú en una acció a pilota aturada en el 69’ i en el tram final una preciosa centrada amb l’exterior de Salah va rematar-la de cap Mané.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)