Internacional

El Sevilla cau en el minut 117 de la pròrroga

Europa League. Passen a quarts de final l’Slàvia, el Vila-real, el València, el Chelsea, el Nàpols, l’Arsenal, l’Eintracht i el Benfica

Praga ha estat escenari d’una nit d’Europa League amb un final molt cruel per al Sevilla. El temps reglamentari entre l’Slàvia i l’equip andalús ha acabat amb empat a dos, com en l’anada al Pizjuán, amb gols de Ben Yedder i Munir. En la primera part de la pròrroga, Franco Vázquez ha marcat, de cap, el 2-3, però els txecs han empatat de seguida i han estat capaços de rematar l’eliminatòria amb un gol, a empentes i rodolons, en el minut 117. Crueltat total amb Pablo Machín i els seus.

El València i el Vila-real, en canvi, sí que jugaran els quarts de final de l’Europa League després d’eliminar dos equips russos, el Krasnodar i el Zenit, respectivament. Els de Marcelino, que portaven un 2-1 de l’anada, han aconseguit la classificació en el temps afegit, després d’encaixar l’1-0 en el minut 85. Guedes ha signat l’empat en el 93. Més tard, a l’Estadi de la Ceràmica, el Vila-real ha confirmat una classificació que havia deixat mig enllestida a Sant Petersburg (1-3), amb un nou triomf, aquesta vegada per 2-1. Gerard Moreno i Bacca han fet els gols groguets.

La resta de la jornada

El Chelsea a escombrat el Dínamo de Kiev amb un 0-5 i un hat-trick de Giroud. El Salzsburg ha venut cara la seva eliminació davant el Nàpols i l’ha superat, a casa, per 3-1. L’Arsenal ha remuntat davant el Rennes gràcies a un contundent 3-0, amb dos gols d’Aubameyang. L’Eintracht de Frankfurt ha donat la sorpresa i ha tombat l’Inter a San Siro (0-1), amb un gol matiner de Jovic, fent bo l’empat a zero de l’anada. I el Benfica, després d’igualar l’1-0 de Zagreb, ha tombat el Dínamo amb dos gols a la pròrroga.