1a divisió

Setmana negra de l’Atlético

1a divisió. Perd a San Mamés i s’hipoteca encara més la seva candidatura al títol

ATHLETIC 2 ATLÉTICO 0

ATHLETIC:Iago Herrerín, De Marcos, Yeray Álvarez, Núñez, Yuri Berchiche, Dani García, San José, Ibai Gómez (Lekue, 91’), Raul García (Kenan Kodro, 85’), Muniain (Íñigo Córdoba, 71’) i Iñaki Williams.ATLÉTICO:Oblak, Juanfran (Correa, 80’), Giménez, Godín, Saúl Ñíguez, Rodri Hernández, Thomas Partey, Koke, Griezmann, Morata i Diego Costa.GOLS:1-0 (73’) Iñaki Willians. 2-0 (85’) Kenan Kodro.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Targetes grogues a Yeray Álvarez, Raúl García, San José i Rodri Hernández.

Cinc dies que ofeguen la temporada de l’Atlético de Madrid. Després de la dolorosa derrota a Torí, el conjunt colchonero també va claudicar a San Mamés i queda a set punts del Barça que poden ser deu si els blaugrana són capaços de guanyar aquest vespre al Benito Villamarín.

Tot i reclamar un parell de penals (sobre Griezmann i sobre Morata) el conjunt de Simeone, dominat en la primera meitat, va veure com una errada de Giménez ja en la represa va permetre a Iñaki Williams empènyer a la xarxa una centrada de Córdoba. I tot seguit seria Kenan Kodro, amb una rematada que va rebotar en el mateix Giménez, que va superar Oblak, va fer el seu primer gol amb la samarreta de l’Athletic i va confirmar un triomf que deixa l’Atlético en una situació compromesa en la cursa per un títol que Simeone encara no va donar per perdut en la roda de premsa, però que cada vegada sembla més tenyit de blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)