Internacional

Un Brasil discret no passa de l’1-1 contra Panamà

Seleccions. Richarlison és el més destacat en un fluix partit de Coutinho i Arthur

Brasil ha ofert aquesta tarda una versió molt grisa en l’1-1 contra Panamà en l’amistós disputat a Porto. Arthur ha anat de més a menys, mentre que Coutinho no ha escapat de la mala ratxa de joc que travessa el Barça.

La selecció entrenada per Tite ha protagonitzat un primer temps molt fluix. Arthur ho ha intentat d’inici amb dos xuts llunyans, però el marcador no s’ha mogut fins que Casemiro ha centrat des de la dreta i el milanista Paqueta ha rematat al fons de la xarxa, amb ajuda del porter de Panamà. Era el minut 32 i poc després ha arribat l’empat en una acció a pilota aturada que ha rematat de cap i ben sol Machado.

La segona part ha estat més animada i Ederson ha evitat el segon de Panamà. Rèplica immediata en el 51’ quan el pal ha rebutjat una rematada de Richarlison. El davanter de l’Everton ha estat el millor de Brasil i al tram final s’ha inventat una jugada individual dins l’àrea que no ha suposat la victòria per la sortida ràpida de Mejía. Abans, la fusta ha ajudat de nou el combinat de Dely Valdés en una falta que ha rematat Casemiro. El monòleg final dels sud-americans ha quedat sense premi. Pel que fa als blaugrana, Coutinho ha disputat els 90 minuts amb escàs protagonisme i Arthur ha estat rellevat en el 73’.