Internacional

Espanya guanya a Malta (0-2) amb dos gols de Morata

Classificació Eurocopa 2020. El davanter madrileny, protagonista del segon triomf del combinat estatal en la lligueta classificatòria

Álvaro Morata, que no marcava amb la selecció espanyola des de novembre de 2017, ha estat el protagonista de la victòria de La Roja a La Valetta, davant Malta, aquesta nit. Dos gols del davanter de l’Atlético, un a cada part, han suposat el segon triomf del combinat estatal en la lligueta de classificació per a l’Eurocopa de 2020.

L’equip espanyol, dirigit avui per Robert Moreno en absència de Luis Enrique, ha trigat mitja hora a xutar contra la porteria maltesa. Finalment, però, ha aconseguit posar-se per davant en el marcador, gràcies a una desmarcada de Morata a l’esquena de la defensa, que l’ha deixat en clara situació d’avantatge per superar a Henry Bonello.

Espanya s’ha trobat un rival que ha jugat, principalment, a defensar i tapar espais. Amb un 80% de possessió, no ha patit en cap moment, però ha trigat 73 minuts a sentenciar el duel. Un cop de cap de Morata, responent una centrada de Jesús Navas, ha tancat el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)