Internacional

El Bayern anuncia el fitxatge de Lucas Hernández

Futbol internacional. El club bavarès pagarà 80 milions d’euros a l’Atlético de Madrid

El Bayern de Munic ha anunciat aquesta tarda el fitxatge de Lucas Hernández. El defensa francès de l’Atlético de Madrid s’incorporarà a l’equip alemany a partir del proper 30 de juny i signarà fins al 2024. El Bayern abonarà a l’Atlético la clàusula de rescissió del jugador, que és de 80 milions d’euros, i tancarà el fitxatge més car de la història de la Bundesliga.

“Estic molt satisfet que hàgim pogut fitxar Lucas Hernández, un dels millors defenses del món i vigent campió mundial”, ha dit el director esportiu del club bavarès, Hassan Salihamidzcic. “Lucas pot jugar al centre de la defensa i de lateral esquerre. A més, allargarà la tradició de grans jugadors francesos a les files del Bayern”, ha afegit.

Durant el reconeixement mèdic del jugador, s’ha trobat una lesió al lligament del genoll dret per la qual, prèvia consulta amb l’Atlético de Madrid, serà operat. No obstant això, el metge del Bayern, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, ha assegurat que Hernández estarà disponible per al començament de la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)