Internacional

Solskjaer dirigirà el Manchester United fins al 2022

Premier League. El noruec signa un contracte de tres anys per seguir dirigint el rival del Barça a quarts més enllà del mes de juny

Ole Gunnar Solskjaer es queda a viure a Old Trafford. El tècnic noruec, que va arribar en condició d’interí després de la destitució de José Mourinho i com a cedit pel Molde, ha fet merits suficients perquè el club mancunian li hagi ofert un contracte de tres anys per quedar-se de forma permanent a la banqueta. El nòrdic, que com a futbolista va marcar 126 gols en 366 aparicions amb el United, suma 14 victòries en 19 partits dirigits amb els red devils (2 empats i 3 derrotes) i des del seu retorn a la Premier League cap equip ha aconseguit més punts que el gegant de Manchester, que a més va sorprendre el Paris Saint-Germain a vuitens de final de la Champions i s’enfrontarà al Barça a quarts. “Aquesta és la feina que sempre he somiat i estic molt entusiasmat amb poder liderar aquest equip a llarg termini. Els darrers mesos han estat increïbles”, ha valorat Solskjaer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)