1a divisió

El pla del Madrid: 500 milions per cinc altes amb Mbappé, Hazard i Pogba

Primera divisió. Segons L’Equipe el club blanc prepara canvis a la plantilla amb una planificació que inclou un reforç per línia i noms com Rabiot i De Ligt

Florentino Pérez tornarà a treure el talonari després d’uns anys sense galàctics. Segons explica L’Equipe el Real Madrid té 500 milions per reforçar totes les línies amb tres caps de cartell: Mbappé, Paul Pogba i Hazard. La sorpresa seria l’aparició de Rabiot i un intent de prendre-li la iniciativa al Barça en el fitxatge de De Ligt.

El diari esportiu de referència a França porta dies desglossant el pla de Zidane. El tècnic del Real Madrid ha demanat cinc fitxatges i confia en millorar el rendiment d’alguns jugadors. La manca de gol es vol tapar amb Mbappé en una operació que fregarà els 300 milions d’euros. Hazard està decidit a vestir de blanc i encara l’últim any de contracte, així que el Chelsea, que ja ha fitxat un relleu, té assumit que l’haurà de vendre, mentre que el polèmic Mino Raiola és l’arma per intentar treure Pogba del United. El pla doncs no inclou el nom de Neymar, que negocia una millora de contracte al PSG. El mig del camp viurà canvis amb el probable comiat de Toni Kroos i pren força el nom de Rabiot. El migcampista francès acaba contracte. Finalment, la defensa tindria el retoc de De Ligt, que ara mateix apunta més al Barça. Cal recordar que Varane s’està plantejant marxar i els blancs ja han anunciat la incorporació de Militao (Porto) per 50 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)