1a divisió

Al Madrid el present no importa

Primera divisió. Zinedine Zidane aprofitarà la visita del cuer per fer proves després de deixar Modric, Asensio, Kroos i Varane fora de la llista

L’únic incentiu del Real Madrid en el tram final de lliga és quedar segon i no tercer. Importa entre poc i gens. Per això Zinedine Zidane pensa més en el futur que en el present i la visita del cuer li serveix per enviar un missatge: les rotacions seran habituals. Els internacional Modric, Marco Asensio, Kroos i Varane van quedar fora de la llista i el tècnic francès seguirà intentant recuperar per a la causa jugadors que semblaven desnonats com Isco o Marcelo.

Al Madrid el present importa ben poc. Des de la roda de premsa al pla de partit. Zidane contesta més preguntes sobre fitxatges i planificació que no pas sobre el rival per molt que s’esforci a remarcar que l’únic que importa són els partits. “M’agrada molt Pogba, no és nou. El conec personalment. És un jugador diferent, aporta molt i hi ha pocs jugadors que aportin tant. És un migcampista que sap atacar i sap defensar. Sap fer de tot sobre el camp. Juga al United i sé què ha dit sobre el Madrid i el desig de venir quan vulgui deixar el United. Si quan acabi l’experiència al United vol venir, per què no vindrà al Madrid«” El migcampista del Manchester United o el preu prohibitiu d’Mbappé. La continuïtat de Gareth Bale, els 33 anys de Sergio Ramos i si cal pensar en un relleu o si es quedarà el brasiler Rodrygo. Donant voltes als plans de futur, aferrats a la pròxima temporada perquè estan morts en les tres competicions quan encara queden un parell de mesos per tancar l’exercici.

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)