1a divisió

Un València embalat posarà a prova el Madrid de Zidane a Mestalla

1a divisió. L’equip de Marcelino no es vol aturar en la lluita per un lloc en la pròxima Champions contra el gegant blanc, que sortirà amb canvis en l’onze

Avalat per una ratxa de 16 partits sense perdre, i pels 20 punts que ha sumat en els últims deu partits de lliga, el València rep aquesta nit el Real Madrid amb la moral pels núvols. Si per als jugadors de Zinedine Zidane serà un dia més de càsting, per als de Marcelino García Toral el duel es presenta com una nova oportunitat de continuar escalant cap als llocs que donen accés a la pròxima Champions. A Mestalla hi ha mala maror després que el grup Curva Nord hagi comunicat que deixarà d’animar com a protesta per haver estat exclòs en el repartiment d’entrades de la final de copa, una circumstància que va dur l’entrenador valencianista a demanar unió. Marcelino, per altra banda, va subratllar la dificultat d’aconseguir el quart lloc, tenint en compte que els tres primers estan “assignats a tres equips superiors a la resta”.

En el bàndol madridista, mentrestant, es viu pensant més en el futur que no pas en el present, i la prova més evident és que en la roda de premsa que va oferir ahir Zinedine Zidane a penes va haver de respondre preguntes sobre el que passarà aquesta nit. El francès, que va considerar “una falta de respecte” que es parli de neteja en el vestidor blanc, va insistir a dir que serà a final de curs quan es coneixeran les altes i les baixes en la seva plantilla. Això sí, dos dies després de fer debutar el seu fill Luca, va assegurar que el curs que ve “no hi haurà debat” en la porteria del Madrid. Quant al partit de València, Zizou va confirmar el que havia anunciat diumenge, que farà canvis en l’onze: “Canviaré jugadors per fer un bon partit. Serà un partit dels que agrada jugar.” En aquest sentit, sembla segura la tornada de Navas a la porteria –Courtois continua amb molèsties–, de Varanne i Reguilón en la defensa –Nacho ha de complir sanció i Marcelo no va jugar bé contra l’Osca– i també de Casemiro, Kroos i Modric al mig del camp –Marcos Llorente no es va entrenar ahir. En la davantera, tot fa pensar que Lucas Vázquez jugarà en el lloc del xiulat Bale i que Benzema i Isco mantindran la titularitat. “És l’última setmana per pensar que es pot guanyar la lliga?”, van preguntar a Zidane. “És molt difícil, però lluitarem per quedar tan amunt com es pugui. Pel que he viscut quan era jugador, pot passar de tot”, va respondre el tècnic madridista.

1a divisió
Jornada 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)