1a divisió

El Real Madrid de Zidane també sap el que és perdre

Primera divisió. Els blancs cauen a Mestalla contra un València molt superior, que se situa a només un punt de la zona Champions

valència 2 real madrid 1

VALÈNCIA:Neto; Wass, Garay, Diakhaby, Gayá; Kondogbia, Parejo; Carlos Soler (Ferran Torres, 79’), Rodrigo, Guedes (Txeritxev, 72’); Gameiro (Santi Mina, 85’).REAL MADRID:Keylor Navas; Odriozola, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos (Isco, 64’); Lucas Vázquez (Mariano, 78’), Benzema i Asensio (Bale, 64’).GOLS:1-0, Guedes (35’). 2-0, Garay (83’). 2-1, Benzema (93’).ÀRBITRE:Jaime Latre. Grogues a Wass, Odriozola, Parejo i Marcelo.PÚBLIC:Mestalla. 44.274 espectadors.

Primera derrota de Zinedine Zidane en la seva segona etapa a la banqueta del Real Madrid. Que el problema de l’equip blanc aquesta temporada no era l’entrenador ja es va poder veure amb Solari i també en el partit contra l’Osca de diumenge passat, ja amb Zidane a la banqueta, salvat en l’últim minut amb un gol de Benzema.

El València va ser ahir molt superior al Real Madrid després d’avançar-se en el marcador cap a la mitja hora de joc. Una combinació entre Guedes i Carlos Soler la va culminar el portuguès amb un xut amb què va enganyar Keylor Navas. El València va posar setge a la porteria madridista fins al descans, i Rodrigo i Carlos Soler van tenir dues bones oportunitats per marcar.

En la segona part, el Real Madrid va ser incapaç de fer mal a un València que és el segon equip menys golejat de la lliga, amb 24 gols encaixats. Els de Marcelino, en canvi, van gaudir de dues grans oportunitats al contraatac. La sentència va haver d’arribar a pilota aturada, amb un cop de cap de Garay a la sortida d’un córner. Mestalla celebrava la victòria quan Benzema va marcar sense temps ni perquè es continués jugant. Mestalla, que fa uns mesos treia mocadors, veu ara com el seu equip se situa només a un punt de la zona Champions.