1a divisió

El Sevilla s’aferra a la lluita

1a divisió. Després de la derrota contra el València, els andalusos vencen l’Alavés, l’avancen en la taula i se situen a un punt del quart lloc

SEVILLA 2 ALAVÉS 0

SEVILLA:Soriano; Jesús Navas, Kjaer, Carriço, Escudero; Sarabia, Roque Mesa (Rog, 72’), Gonalons, Mudo Vázquez (Promes, 86’); Ben Yedder i Munir (André Silva, 82’).ALAVÉS:Pacheco; Martín, Ximo Navarro, Laguardia, Duarte; Inui (Twumasi, 67’), Pina (Darko, 75’), Wakaso, Jony; Borja Bastón i Calleri (Guidetti, 75’).GOLS:1-0 (41’) Roque Mesa. 2-0 (80’) Sarabia.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià).T.G.:als locals Navas, Escudero i Roque Mesa; i als visitants Ximo Navarro, Pina, Wakaso i Borja Bastón.

El Sevilla es va recuperar bé de la derrota el cap de setmana contra el València en superar un altre rival directe en la lluita per les posicions europees, l’Alavés. Liderats per un inspirat Sarabia, autor d’un gol i una assistència, els de Joaquín Caparrós van sumar un triomf clau per situar-se a tan sols un punt de les posicions de Champions League i deixar enrere els bascos, que cauen de les posicions europees per primera vegada des de la jornada 4.

A la zona baixa, el Leganés va superar el Valladolid amb un gol de Carrillo en el minut 96, una derrota que enfonsa una mica més els castellans.