1a divisió

La copa, a partit únic i amb equips de fins a primera catalana

Copa. En l’assemblea celebrada aquest matí, la federació espanyola ha fet pública la proposta de nou format de competició, molt més proper al model anglès

Era una de les grans promeses de Rubiales des de que es va situar al capdavant de la FEF i, avui, la reforma de la copa està una mica més a prop. En l’assemblea de l’ens federatiu espanyol celebrada aquest matí s’ha presentat el nou format de competició, que preveu disputar-se a partit únic fins a les semifinals i sempre a casa del conjunt més dèbil. La proposta, però, l’hauran d’aprovar els clubs en l’Assemblea General Extraordinària que se celebrarà el 29 d’abril.

En un model semblant al de la FA Cup anglesa, la intenció de la federació és que en la nova copa hi participin equips de les cinc primeres categories –en el cas del nostre país, fins a primera catalana–, que entrarien tots ja en el sorteig de la primera ronda. Amb una excepció: el dels equips classificats per la supercopa, que es passaria a jugar-se al gener, que no entrarien en competició fins als setzens de final.

I és que la supercopa, que es disputaria en format final a quatre és un dels altres canvis presentats per la federació amb l’objectiu de rebaixar el número de partits que es disputen anualment i intentar donar visibilitat també als equips més modestos. Això sí, els estadis que acolliran els partits hauran de reunir una sèrie de requisits mínims, un fet que podria representar un maldecap per alguns conjunts amateurs.

DES DE L’INICI

Menys els classificats per la supercopa, tots els equip hi participaran des de la primera ronda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)