Champions

Ronaldo sí, Chiellini no

Champions League. La Juve podrà disposar del golejador portuguès per a la seva visita a Amsterdam, però perd el central de Liorna, indiscutible en el seu entrellat defensiu amb Bonucci

Notícies dispars per a la Juve, que s’ha desplaçat fins a Amsterdam per lliurar el primer assalt de l’eliminatòria contra un Ajax que està envalentit després de la seva gesta al Santiago Bernabéu. Els piemontesos, clars candidats al títol, recuperen Cristiano Ronaldo, que ahir va entrenar-se amb normalitat després de caure lesionat amb la selecció de Portugal, però no podran disposar de Giorgio Chiellini, que no ha pogut recuperar-se dels seus problemes físics i és indispensable en l’eix defensiu de Massimiliano Allegri al costat de Leonardo Bonucci. “Ronaldo s’ha entrenat bé, està disponible i si no passa res en les pròximes hores, serà titular”, va explicar el tècnic bianconero, que va avisar que no els serà senzill imposar el seu futbol al de l’Ajax: “Ells són un rival dur i haurem de fer un partit lúcid i molt tècnic.”

Per la seva banda, el tècnic dels holandesos, Erik ten Hag, que no podrà disposar del seu lateral dret titular, Mazraoui, sí que va especificar que Frenkie de Jong està físicament a punt per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)