Internacional

El Tottenham haurà de remar sense el seu huracà

Premier League. Mauricio Pochettino confirma que és “difícil” que Harry Kane pugui participar més aquesta temporada amb el Tottenham Hotspur

Encara que era previsible per l’escenografia, amb Harry Kane abandonant el terreny de joc ajudat per dos massatgistes, incapaç de recolzar el peu a terra, Mauricio Pochettino va confirmar ahir que el seu Tottenham haurà de sobreviure fins al final de la temporada sense el seu capità i màxim emblema futbolístic. “Queden cinc setmanes perquè s’acabi la temporada i té una fractura considerable al lligament del turmell. Intentarem que pugui reaparèixer com abans millor, però és una situació trista”, va argumentar el preparador argentí, assumint que haurà de gestionar el partit decisiu de dimecres a Manchester i el que resta per venir sense el seu millor atacamt i pendent d’un dels seus millors socis, un Dele Alli que va fer-se una fractura a la mà també durant l’anada dels quarts de final de la Champions League contra el Manchester City. “En el cas d’Alli hem de mirar si pot estar disponible per demà, però no sóc optimista “, va dir el tècnic de Murphy, pensant en el partit que el seu equip ha de disputar avui contra el Huddersfield Town en la lluita per les posicions Champions en la Premier League.

Un drama relatiu

Encara que la contribució de Kane al Tottenham és innegable (17 gols en la lliga i cinc en competició europea), l’equip del nord de Londres ja sap el que és perdre el seu capità i curiosament va guanyar els cinc partits entre lliga i Champions que va haver de disputar sense el seu davanter a principis d’any, també per una lesió al turmell (en va perdre un de copa i un de copa de la lliga). Victòries contra el Watford, el Fulham, el Newcastle, el Leicester i el Borussia Dortmund amb un denominador comú: el protagonisme de Heung-Min Sonl. I és que, menys contra el Fulham, el sud-coreà va marcar en tots els partits i va deixar palès el seu bon present, que inclou ser el primer golejador tant en lliga com en Champions al nou Tottenham Stadium.

FRASE

És trist, mirarem de recuperar-lo com abans millor, però queda poca temporada
Mauricio Pochettino
ENTRENADOR DEL TOTTENHAM
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)