Internacional

El PSG, tampoc a la segona

Futbol internacional. L’equip parisenc surt escaldat de Lilla (5-1) en un partit ple d’inclemències i s’ajorna alguns dies més el seu vuitè títol de lliga

El crit del PSG es va ofegar a Lilla, i el vuitè títol de lliga del conjunt parisenc haurà d’esperar com a mínim fins dimecres, quan s’enfrontarà al Nantes en la que serà la seva tercera oportunitat de proclamar-se campió. Tampoc ahir a Lilla ho va aconseguir, contra el que està sent el seu rival directe aquest curs, amb un partit en què va passar de tot, amb dos gols anul·lats a Mbappé, dues lesions en la primera part de Thiago Silva i Meunier, l’expulsió per vermella directa de Juan Bernat i on, tot i neutralitzar el gol en pròpia de Meunier gràcies a una diana del propi Bernat en el primer acte, el PSG es va descosir en la segona part i els gols de Pépé, Bamba, Gabriel i José Fonte van evitar que aixequés el seu vuitè títol.

A Itàlia, tampoc

Per segona jornada consecutiva, el Nàpols va aconseguir ajornar el desenllaç d’una Serie A que continua pendent de que la Juve sumi el punt definitiu. Després de que la vecchia signora ensopegués dissabte a Ferrara amb un onze ple de rotacions, els napolitants, també immersos en competició europea, encara que amb una eliminatòria força hipotecada després de caure a Londres contra l’Arsenal (2-0) dijous passat, van imposar-se al Chievo Verona amb un equip perfectament titular i amb el senegalès Kalidou Koulibaly vestit de golejador. A la sortida de dos córners, el potent central partenopeu va fer dos dels tres gols d’una tarda completada pel polonès Milik.

En l’altre gran enfrontament de la tarda la Samp va imposar-se en el derby della Lanterna al Genoa amb el protagonisme de l’incombustible Fabio Quagliarella, que va assistir a Defrel en el primer gol i va marcar el segon des del punt de penal. Als 35 anys, el davanter napolità acumula ja 22 gols en 31 partits aquesta temporada en la Serie A amb la samarreta blucerchiatta.

El Liverpool manté un cap d’avantatge

El Liverpool s’agafa amb tot al cim de la Premier League, amb urpes i dents. El conjunt red, que no ha guanyat la lliga des que va assolir el format actual, va imposar-se al Chelsea en el partit més difícil que li restava de temporada i manté els dos punts d’avantatge sobre un Manchester City que també va guanyar el seu partit a Selshurst Park i que, això sí, té un partit pendent que podria elevar-lo fins al cim del torneig. Sadio Mané, en gran moment de forma, i Mohamed Salah, amb un gran xut directe a l’escaire, van cimentar una victòria fonamental per al Liverpool d’un Klopp que, tot i la imminència de la Champions, no va rotar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)