Champions

El City somia amb el pòquer

Champions League. Amb les possibilitats de guanyar els quatre títols encara vives, els ‘sky blues’ intentaran remuntar l’1-0 de l’anada

El Manchester City ja sap què significa classificar-se per a unes semifinals de la Champions perquè ho va aconseguir en la darrera temporada de Pellegrini, però mai s’havia trobat a les portes d’estar entre els quatre millors l’Europa sent un dels màxims favorits per aconseguir el títol i amb la possibilitat d’obtenir un pòquer històric.

Els de Pep Guardiola ja han alçat la copa de la lliga, depenen d’ells mateixos en la lliga i són a la final de la FA Cup, però hauran de remuntar, en la Champions, l’1-0 aconseguit pel Tottenham en l’anada. És l’escull que haurà de superar el conjunt sky blue si vol seguir apropant-se al títol més important a nivell de clubs; l’any passat, el City va arribar fins als quarts de final; va superar així l’eliminació als vuitens contra el Mònaco en el primer curs del tècnic català, que ahir en una roda de premsa va voler treure pressió als seus homes. “Jo no he vingut a guanyar la Champions League, sinó a fer jugar l’equip com ho ha fet els últims vint mesos”, va dir Guardiola.

El Tottenham, per la seva banda, arriba al duel amb avantatge en el marcador i conscient que un gol faria molt mal al City, però conscient també que la baixa de Harry Kane minva les seves possibilitats. Però la il·lusió per colar-se en les semifinals de la Champions per primera vegada en la història és màxima en un equip que en els últims anys ha fet passos per consagrar-se en l’elit europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)