Champions

L’Ajax acaba amb el somni de Cristiano

Champions League. Els neerlandesos remunten un gol inicial del portuguès amb gols de Van de Beek i de De Ligt i ja estan a semifinals

El temps acabarà donant la raó a Louis Van Gaal. L’ex tècnic de l’Ajax, campió d’Europa al 1995, avisava, fa un parell de mesos, que els neerlandesos serien un dels favorits per guanyar la Champions. Llavors la seva proclama va sonar com una mofa tenint al seu davant el vigent campió: el Real Madrid. Els blancs van ser eliminats de manera fastuosa per la trituradora holandesa i el seu futbol coral de precisió. Avui han tornat a repetir la mateixa operativa a Torí. La màquina neerlandesa s’ha vist obligada a remuntar el gol inicial de Cristiano amb gols de Van de Beek i de De Ligt. L’Ajax ha mostrat un futbol madur i no s’ha vist superat per un escenari advers pels seus interessos com Torí on mai havien guanyat. Pel camí es queda Cristiano Ronaldo que tenia el somni de guanyar una Champions amb la Juve, i de retruc, alimentar la seva egolatria. L’Ajax ja és un dels quatre millors d’Europa i ho fa amb un futbol fresc i atractiu que veu de la millor escola holandesa. Cruyff està orgullós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)